top of page

Instagram kasvot "Uusi" kauneusstandardi.

Instagram kasvot "Uusi" kauneusstandardi.


Kauneusteollisuus on jatkuvasti kehittyvä ala, jossa uusia trendejä ja tyylejä ilmestyy joka vuosi. Yksi viimeisimmistä trendeistä, joka on valloittanut maailman, on Instagram-kasvot. Instagram-kasvot ovat tietty ulkonäkö, jota naiset pyrkivät saavuttamaan käyttämällä suodattimia sosiaalisen median valokuvissaan tai käymällä kauneusleikkauksissa. Tässä artikkelissa tutkimme Instagram-kasvotrendiä, sen ominaisuuksia ja vaikutuksia kauneuskäsityksiimme.


Instagram face, portrait of beautiful woman, photo realistic
Instagram face

Johdanto


Instagram-kasvot ovat sosiaalinen trendi, jossa naiset säätävät piirteitään yhden mallin mukaisesti joko soveltamalla suodattimia valokuviinsa sosiaalisessa mediassa tai kauneusleikkauksilla. Mallinaamio on nuori, huokoseton, ryppyjen vapaa iho ja pullea, korkeat poskipäät. Siinä on kissamaiset (nostetut) silmät ja pitkät ripset; sillä on pieni, symmetrinen nenä ja rehevät huulet. Siinä on tyhjä ilme.


Instagram-kasvot


Instagram-kasvojen ominaisuudet


Instagram-kasvojen haluttu malli sisältää piirteitä, kuten nuorekas ulkonäkö, virheetön ja sileä iho, pullea ja korkeat poskipäät, nostetut kissamaiset silmät pitkillä ripsillä, pieni ja symmetrinen nenä sekä rehevät huulet. Lisäksi kasvojen ilme on yleensä neutraali tai tyhjä.


Sosiaalisen median rooli trendin edistämisessä


Aluksi trendi oli yleinen naisilla, jotka olivat "ammattimaisesti kauniita", mutta se on levinnyt sosiaalisen median alustoille, erityisesti Snapchatille ja Instagramille. Sosiaalisella medialla on ollut merkittävä rooli trendin edistämisessä, ja monet naiset käyttävät suodattimia saavuttaakseen Instagram-kasvojen ulkonäön.


Julkkisten vaikutus trendiin


Instagram-kasvoihin liittyvät tunnusomaiset julkkikset ovat Kim Kardashian West, Bella Hadid, Emily Ratajkowski ja Kendall Jenner. Nämä julkkikset ovat vaikuttaneet merkittävästi trendin edistämiseen, ja monet naiset katsovat heitä esikuviksi.


Instagram-kasvojen teknologian nousu


Instagram-kasvojen teknologian nousu on vaikuttanut merkittävästi trendiin, ja monet naiset käyttävät suodattimia saavuttaakseen Instagram-kasvojen ulkonäön. Facetune tarjoaa tarkempia muokkausominaisuuksia, jotka voivat silottaa ihoa, parantaa kasvojen piirteitä, muuttaa silmien väriä tai lisätä erilaisia erikoistehosteita. Invasiivisten kosmeettisten toimenpiteiden käyttö on yleistynyt nuorempien aikuisten keskuudessa.


Instagram face, portrait of beautiful woman, photo realistic

Suodattimien ja kauneusleikkausten rooli Instagram-kasvojen saavuttamisessa


Instagram-kasvot voidaan saavuttaa sosiaalisen median suodattimien tai kauneusleikkauksen avulla. Monet naiset valitsevat kauneusleikkauksen saavuttaakseen halutun ulkonäön, ja menettelyt, kuten nenäleikkaus, huulten täyttö ja poskipäiden implantit, ovat yleistyneet.


Mitä mieltä?

Instagram-kasvot "Uusi" kauneusstandardi.

Mitä mieltä sinä olet kyseisestä asiasta?


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Unknown member
Jan 09

Nämä muokatut instakasvot luovat ulkonäköpaineita vaikka kaikki tietävät että ne eivät ole aitoja. Siitä huolimatta niihin meitä verrataan. Sinänsä kasvojen parantelu ja kuvanmuokkaus eivät ole uusia asioita, mutta nykyisin ei tahdo näkyä kuvia ilman muokkausta. Ja kuvia tulee silmille aivan eri määriä kuin ennen. Samoin esteettiset hoidot ja kauneusleikkaukset ovat nykyisin kaikkien saatavilla eivätkä ole enää vain rikkaiden ja julkkisten etuoikeus. Ainahan naiset jotka tekivät ulkonäöllään elantonsa ovat olleet viimeisteltyjä julkisuudessa ja parannelleet ulkonäköään erilaisin tavoin, meikillä, lisäkkeillä korseteilla,kauneusleikkauksilla jne vai oletteko nähneet kuvaa Marilyn Monroesta luonnontilassa? Nykytrendissä ei hyväksytä pientäkään virhettä ulkoiseen olemukseen, mikä valitettavasti tekee kaikista samalla tavalla nukkemaisia ja häivyttää persoonalliset piirteet sekä kuvattavan iän. Vaikka kuinka järjellä tiedostaa kuvan olevan erinäköinen kuin todellisuus, niin joku osa…

Like
bottom of page