top of page
Studiokuva, potretti, henkilökuva.
Valokuvaaja Lappeenranta Logo

VALOKUVAAJA
KUVAAJANKULMA LAPPEENRANTA

Henkilökuva, yrityskuva lapeenranta.

Tervehdys!

Olen Jarno S., lappeenrantalainen itseoppinut valokuvaaja. Missioni on saada asiakkaani tuntemaan olonsa rennoksi, mukavaksi ja upeaksi kuvauksen aikana, sekä tietenkin kuvata luovalla kuvakulmalla ikimuistoisia kuvia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kuvaajankulma on saanut alkunsa rakkaasta harrastuksesta noin yksitoista vuotta sitten. Kiinnostus valokuvausta kohtaan kasvoi nopeasti. Valokuvauksesta voi koko ajan oppia ja oivaltaa jotain uutta. Miten valo käyttäytyy ja voiko sitä hallita? Vaikka olenkin tyytyväinen tämänhetkisen osaamiseni tasoon, oppiminen ja kehittymisen halu on ikuista, eikä koskaan ole valmis. Ja sekös se onkin upeaa.

Valokuvaaja kuvaajankulma Lappeenranta Jarno.s

Erityisen kiehtovaa on mielestäni ihmisten kuvaaminen, vaikka löydänkin monesta aiheesta ja asiasta jotain mielenkiintoista taltioitavaa valon ja varjon muodossa. Kuvaajankulma toimii Lappeenrannan keskustassa pienestä, mutta pätevästä studiosta käsin. Toki projektien ja miljöökuvausten perässä liikutaan muuallekin.

Kuvataide sen monessa eri muodossa on ollut minulle aina lähellä sydäntä ja kiehtonut. Valokuvaaminen on suuri intohimoni, ja paras tapa toteuttaa taiteellista minääni. Valokuvauksen lisäksi teen myös digitaidetta, logoja ja muita grafiikoita.

 

Kuvaajankulma on valmiina tarttumaan kaikenlaisiin kuvausprojekteihin, kysy rohkeasti lisää!

Kuvaajankulma Logo

OTA YHTEYTTÄ. VARAA AIKA.

Kiitos.

bottom of page