top of page
Kasvomaali,kultaiset ja hopeat värit nainen katsoo alaviistoon. Upea maskeeraus_

VALOKUVAUSPALVELUT YRITYKSILLE

Studio Set Up

Yrityskuvaus, Lappeenranta

Tarvitsetko laadukkaita kuvia yrityksesi markkinointiin, someen tai kotisivuille? Tai tarvitseeko yrityksesi henkilöstökuvauksen? Kuvaajankulma hoitaa kaikenlaiset yrityskuvaukset Lappeenrannassa ja lähialueilla vankalla ammattitaidolla, nopeasti ja luotettavasti toiveidesi mukaan. Yrityskuvauksessa kunnioitetaan aina yrityksesi brändiä. 

Somessa kuva tai video pysäyttää selailijan. Laadukkaat ja erottuvat somekuvat kiinnittävät huomiota ja luovat ammattimaista mielikuvaa yrityksestäsi, palvelustasi tai tuotteestasi. Taidokkaasti toteutettu yrityskuvaus voi olla siis merkittävä myynninedistäjä yrityksellesi. 

Kaiken kokoisilla yrityksillä on hyvä olla oma kuvapankki käytössään. Kuvaajankulman avulla koostat yrityksellesi monikäyttöisen, monipuolisen, yrityksesi brändin mukaisen ja uniikin kuvapankin helposti, nopeasti ja  kustannustehokkaasti. Yrityskuvia voit hyödyntää niin yrityksen somessa, kotisivuilla kuin mainonnassakin. 

Kuvaajankulmalta monipuoliset valokuvauspalvelut ammattitaidolla yrityksesi moniin tarpeisiin! Yrityskuvaus toteutetaan toiveiden mukaan studiossa, miljöössä tai yrityksesi tiloissa. Kuvaajankulmalta onnistuu yrityskuvauksena niin mainoskuvaus, tuotekuvaus, tilakuvaus kuin henkilökuvauskin asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti.

 

Ota yhteyttä jo tänään, varataan yrityskuvaus ja saadaan yrityksesi loistamaan!

Yrityskuvaus Kuvaajankulma galleria

Kuvaajankulma on ollut etuoikeutettu kumppani lukuisissa inspiroivissa yrityskuvauksissa! Yrityskuvauksessa yhdistän luovuuden, visuaalisen ilmeen ja tarkan sommittelun luodakseni kuvia, jotka herättävät eloon yrityksesi identiteetin – olipa kyseessä sitten sosiaalisen median dynaamiset julkaisut, verkkosivujen ammattimaiset valokuvat tai huomiota herättävät mainoskampanjat.

Minä, Valokuvaaja Lappeenrannasta, olen perustanut Kuvaajankulman tarjotakseni huippuluokan tuotekuvausta, yrityskuvausta ja henkilöstökuvauksia. Sydämeni sykkii kuvien luomiselle, jotka tallentavat kohteesi olemuksen ja tuovat sen eloisasti esiin. Ei ole väliä, tarvitsetko pirteitä sisältöjä sosiaaliseen mediaan, ammattitaitoisia kuvia verkkosivuillesi tai mieleenpainuvia kuvia mainoskampanjoihisi – olen täällä auttaaksesi.

Luovuuteni ja teknisen taituruuteni ansiosta syntyy kuvia, jotka eivät ainoastaan välitä tarinaasi, vaan myös pysäyttävät katsojan ja jättävät unohtumattoman vaikutelman. Tarjoan ylpeänä räätälöityjä kuvauspalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan nimenomaan sinun yksilöllisiä tarpeitasi.

Aloitetaan yhdessä luomaan menestystarinaasi.

bottom of page